AUTÓMOSÓ ÜZEMMÓD


Autómosó üzemmód

Sok estben az autómosóban, gumiszervizben és egyéb ilyen helyeken kezdődik egy autólopás
előkészítése. Itt könnyen lemásolhatják a távirányító rádiófrekvenciás jelét, “rátaníthatnak” az autóra egy idegen távirányítót, illetve a motortérben szabotálhatják az autóriasztó vezetékeit. Ha Ön nincs jelen a szolgáltatás elvégzésekor, ez az Ön tudta nélkül megtörténhet.

Az autótolvajok a későbbiekben bármikor ellophatják az autóját az illegálisan lemásolt jellel, az autóra “rátanított” eszközzel, az előzőleg hatástalanított autóriasztó riasztása nélkül.

Az autómosó üzemmód hasonló a szervizállás üzemmódhoz. Azonban autómosó üzemmódban a motorháztető nem nyitható ki, így az autómosó személyzete nem férhet hozzá a motortérhez és biztonsági zónáihoz. Autómosó üzemmódban a járművédelmi rendszer nem kér azonosítást, nem indít riasztást, a motor indítható, az autómosás munkafolyamatai elvégezhetőek. Az autómosó üzemmódot használhatja gumiszervizben is vagy szervizbe adáskor, ha biztos benne, hogy a szerelési folyamat nem érinti a motorteret.
Amikor visszakapta autóját csak ki kell lépnie az autómosó üzemmódból.

Másik lehetősége, hogy nem kapcsolja autómosó üzemmódba a gépjárművédelmi rendszert, hanem PIN kódját megváltoztatja egy tetszőleges “vendégkódra” és az autómosó személyzetének a “vendégkóddal” együtt adja át a járművét. Így az autómosó személyzetéből csak az a személy képes az autót használatba venni, mozgatni, aki ismeri a “vendégkódot”. Természetesen Önnek ebben az esetben is lehetősége van bármikor mobiltelefonjáról felfüggeszteni a “vendégkód” további használatát. Amikor visszakapta autóját az autómosó személyzetétől, csak meg kell változtatnia a “vendégkódot” a saját kívánt PIN kódjára. Ettől kezdve az autómosó személyzete a későbbiekben semmilyen visszaélést nem tud elkövetni, hiszen az érvényben lévő PIN kód az autómosó személyzete számára nem vált ismertté.

Így, biztos lehet benne, hogy az autómosóban semmilyen visszaélés nem történhet, hiszen az Ön PIN kódja nem válhatott ismerté mások számára.

Az Ön autója nem indítható be és a motorházteteje nem nyitható ki a PIN kód ismerete nélkül!

Ön a CARPOTECT járművédelmi rendszert autómosó üzemmódba kapcsolhatja a gyújtáskulccsal és a PUK kód ismeretében.
A PUK kód használatáról minden esetben figyelmeztető SMS üzenetet kap mobiltelefonjára (OPTIMUM és EXTRA).

Ön, még az autómosó üzemmódban is letilthatja autóját mobiltelefonjáról, amennyiben indokoltnak érzi (OPTIMUM és EXTRA).

autómosó üzemmód szervizállás szervizmód

autómosó üzemmód szervizállás szervizmód

autómosó üzemmód szervizállás szervizmós