CARPROTECT GÉPJÁRMŰVÉDELEMI RENDSZEREK

GÉPJÁRMŰVÉDELMI MEGOLDÁSOK

Tulajdonos: Harmados Tamás

Vállalkozás formája: egyéni vállalkozó

Telefon: +36-30/688-53-27

Telefon: +36-30/954-04-13

Impresszum

kapcsolat allo

 

CARPROTECT története

A CARPROTECT járművédelmi rendszerek “őskora” 2005-ben kezdődött. Járművédelmi rendszerünk első generációját, még GSM-alarm néven terveztük meg.

Az első generációs járművédelmi rendszereink, még ma is megbízhatóan működnek.

 

16 év múltán, a most forgalmazott CARPROTECT járművédelmi rendszerek, már a negyedik generációt képviselik. Egymásra épülő új ötleteink, egymásra épülő új modulokat és funkciókat eredményeztek. A kezdetek óta magunk tervezzük és gyártatjuk le a járművédelmi rendszereink hardvereit és magunk írjuk hozzájuk a vezérlő szoftvereket is. A járművédelmi rendszerek beszerelését is magunk végezzük. Soha nem adtuk ki a kezünkből a vezérlőszoftvereket. A vezélőszoftereink tökéletesen védettek kiolvasás ellen.

 

Úgy gondoljuk, ma már egy adott problémára nem elég egy elfogadható megoldást találni. A legjobb megoldást kell megvalósítanunk!

 

A CARPROTECT járművédelmi rendszerek történetében mindig fontosnak tartottuk az alábbi célokat:

 

  • Olyan járművédelemi rendszer megalkotása ember és autó számára, amely kijátszhatatlan erődként védi az autót és tulajdonosát az autótolvajok és rablók ellen.
  • Több biztonság, komfort és hatékony egyedi megoldások kevesebb pénzért. Ezért vállalunk járművédelmi rendszereinkre ÁRGARANCIÁT…
  • A felhasználó számára megbízható működés, egyszerűen kezelhető járművédelmi rendszer, minden igényt kielégítő személyre szabható profillal (PROGRAMBÁZIS).
  • Rendkívül fejlett távoli segítségnyújtást támogató megoldások, modulok, vészüzemmódok és funkciók → CARPROTECT ASSZISZTENCIA.

 Referencia fotók…