UTASTÉR CSOMAGOK ÁR-ÉRTÉK GARANCIÁJA


Mit jelent az ÁR-ÉRTÉK GARANCIA a CARPROTECT járművédelmi rendszereinél?

Garantáljuk, hogy a pénzéért nálunk kapja a legtöbbet és a legjobbat!

Egyedülállóan erős és aktív védelmet nyújtó, gépjárművédelmi rendszereink áraira, ár-éték garanciát vállalunk.

Biztosak vagyunk abban, hogy a CARPROTECT nem csak különleges védelmet jelent az autólopás ellen, de ez jelenleg a magyar piacon kapható legkedvezőbb áru gépjárművédelmi rendszer, ezért vevőink felé ÁR-ÉRTÉK GARANCIÁT vállalunk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben bárki – a CARPROTECT technikai paramétereivel megegyező – olcsóbb gépjárművédelmi rendszert talál, a CARPROTECT rendszerét az olcsóbb, versenytárs gépjárművédelmi rendszer árán szereljük be autójába.

A CARPROTECT az ár-érték garanciát az alábbi feltételekhez köti

  • Az olcsóbb járművédelmi rendszer tartalmazza az Ön által kiválasztott CARPROTECT járművédelmi rendszer összes BIZTONSÁGTECHNIKAI tulajdonságát.
  • Az olcsóbb járművédelmi rendszer tartalmazza az Ön által kiválasztott CARPROTECT járművédelmi rendszer összes funkcióját.
  • Az olcsóbb járművédelmi rendszer tartalmazza az Ön által kiválasztott CARPROTECT járművédelmi rendszer összes műszaki paraméterét.
  • Az olcsóbb járművédelmi rendszer tartalmazza a CARPROTECT asszisztenciával (fejlett távoli segítségnyújtás) azonos lehetőségeket.
  • Az olcsóbb járművédelmi rendszer ára tartalmazza az eszközöket és tartozékait, a beszerelési díjat, és az 1 év garanciát.
  • Az olcsóbb járművédelmi rendszer ára, érvényességi időkorlát nélkül, hűségnyilatkozati szerződés nélkül, nem egyéni kedvezményen, akción, kuponon, vagy árajánlaton alapul, hanem mindenki számára bármikor elérhető nyilvánosan feltűntetett ár.
  • Hitelt érdemlően bizonyítható cég, műszaki adatok, beépítés helye, kialakítás, termék leírás és ár.

Vissza a kezdőlapra…