Távvezérelt segítségnyújtás (vészüzemmód)


Távvezérelt segítségnyújtás (vészüzemmód)


Sok időt és nagy energiát fordítottunk a SEGÍTSÉGNYÚJTÓ modulok és funkciók megalkotására, amelyek megakadályozzák, hogy ügyfelünk a CARPROTECT járművédelmi rendszer meghibásodása esetén kellemetlen helyzetbe kerüljön.

A beépített SEGÍTSÉGNYÚJTÁST támogató modulok és funkciók segítségével a CARPROTECT munkatársai is képes távvezérléssel segítséget nyújtani ügyfeleinek (OPTIMUM és EXTRA járművédelmi rendszereknél).

Semmit sem bíztunk a véletlenre! Természetesen, azt sem, hogy mindezek úgy valósuljanak meg, hogy közben ne kedvezzünk az autótolvajoknak!

Előállt vészhelyzet A vészhelyzet hibaelhárítása távvezérelt segítségnyújtással (vészüzemmód)
A központi IQ-Modul semmire nem reagál, folyamatosan riaszt, blokkolja a motort és lezárta a motorháztetőt.

Az IQ-Modul és a TIM-HIM2-B modul (vagy az új TIM-HIM3 modul) kommunikálnak egymással, de egymástól függetlenül is képesek működni.

Ügyfelünk jelzi ezt nekünk telefonon. Ügyfelünk beazonosítása után távvezérléssel a TIM-HIM2-B GSM/GPRS modulra (vagy az új TIM-HIM3 GSM/GPRS/GPS modulra) vészüzemmód parancsot küldünk. Ennek köszönhetően a TIM-HIM2-B modul átveszi az irányítást és felülírja az IQ-Modul hibás működését. A motorháztető kinyithatóvá, a motor indíthatóvá válik a riasztás megszüntethető. A járművédelmi rendszer javításához ügyfelünknek fel kell keresnie műhelyünket.
A CARPROTECT járművédelmi rendszereiben a TÁVSEGÍTSÉGNYÚJTÁS lehetősége 2015 február 1. után szerelt autókban érhető el az OPTIMUM és EXTRA járművédelmi rendszerekben!

Kérjük, ügyfeleinket, hogy csak valós vészhelyzet esetén hívják az alábbi telefonszámot

Telefon: +36-30/688-53-27