JÁRMŰVÉDELMI RENDSZEREK

 

A járművédelmi rendszerek a hagyományos autóriasztók funkcióit tökéletesítve, további olyan védelmet is tartalmaznak, amelyek a tolvajok számára jelentősen megnehezítik, vagy lehetetlenné teszik a gépjármű ellopását.

A járművédelmi rendszerek általában speciális motortér-blokkolással rendelkeznek, melynek lényege, hogy a motorháztetőt a tulajdonoson kívül senki nem tudja felnyitni, így a rendszer a tolvajok számára hozzáférhetetlen.

Rádiófrekvenciás távirányító vezérlés helyett egyedi tulajdonos azonosító rendszereket használnak, így a tulajdonoson kívül más nem tudja a rendszert hatástalanítani. Sok rendszer tartalmaz GSM alapú helymeghatározó funkciót, és van, amelyik felkészült a GSM zavarásának kivédésére is.

Sok járművédelmi rendszer része a rablás elleni védekezés is.  Néhány szolgáltató távfelügyelet biztosításával teszi még biztonságosabbá az autót. Vannak olyan rendszerek, amelyek emelésérzékelő funkciójuknak köszönhetően keréklopás, vagy az autó elszállításának megkezdésekor azonnal értesítik a tulajdonost, vagy a távfelügyeletet ellátó céget.

Mit tudnak a CARPROTECT járművédelmi rendszerek? Ismerje meg a CARPROTECT járművédelmi rendszereit…