Fél, hogy ellopják autóját?

 

A CARPROTECT járművédelmi rendszerei biztos és komplex védelmet nyújtanak!

Egyszeri beruházással havidíj nélküli távfelügyelettel valódi védelmet kap autója!

Hogyan védi autóját a CARPROTECT?

  • Elektromechanikus motortérzárral, vezérelten lezárjuk a motorháztetőt.
  • A lezárt motorháztető alatt, a motortérbe szereljük a CARPROTECT vezérlőelektronikákat, és alakítjuk ki a CARPROTECT végponti analóg motorblokkolást.
  •  A CARPROTECT járművédelmi rendszerei az autóját elmozdíthatatlanná és a biztonsági zónáit hozzáférhetetlenné teszi. 
  • A valódi tulajdonos beazonosítására, a legmegbízhatóbb kódpados (PIN kód) tulajdonos beazonosítási eljárást használjuk.
  • Csak az időben és helyesen elvégzett azonosítás után nyitható ki a motorháztető és indítható be a motor.
  • Az autója, az autóriasztó rendszerekhez hasonlóan a helyszínen riasztást indít (hang és fényjelzések).
  • Ezen felül a CARPROTECT GSM riasztó rendszere értesíti Önt az eseményről a mobiltelefonján.
  • Amennyiben menet közben, rablás kísérlet történik, akkor a CARPROTECT járművédelmi rendszer, azonnal lezárja a motorháztetőt és megfelelő idő és figyelmeztetések után automatikusan leállatja az autója motorját. Rablásvédelmi funkciók…
  • A BreakGuard funkciónak köszönhetően a GSM térerő szándékos szabotálása esetén az autó riasztást indít a helyszínen.
  • A CARPROTECT járművédelmi rendszerei rendelkeznek minden alapvető biztonságtecnikai jellemzővel.

További részletek a CARPROTECT járművédelmi csomagjairól

CARPROTECT MOTORTÉR KOMPLEX GÉPJÁRMŰVÉDELMI csomagok…

 

elforgatásKis képernyős eszköz esetén a táblázat optimális megjelenítése érdekében kérjük, fordítsa fektetett helyzetbe az eszközét!

Ez történik az autóval Így védi az autóját a CARPROTECT járművédelmi rendszer
Beélesedett vagy letiltott állapot, valamint bármilyen riasztási folyamat elindulása a motorháztető vezérelt lezárását eredményezi. 
Motorháztető bezáródik.
Mivel, a motorháztetőt kinyithatatlanná tettük, ezért a CARPROTECT elektronikák, a motorblokkolási pontok és a jármű gyári alkatrészei hozzáférhetetlenek lesznek.

A motorháztető erőszakos feszegetésére preventív riasztás indul és HÍVÁSRIASZTJA a tulajdonost. Azonban a motorháztető továbbra is kinyithatatlan marad.

A CARPROTECT járművédelmi rendszer csak a kódpadon helyesen és időben megadott PIN kód után engedélyezi a motor beindítását és a motorháztető kinyitását.

Motor indíthatatlanná válik. A CARPROTECT járművédelmi rendszer beszerelésekor minden motorblokkolási pontot a kinyithatatlan motortérben alakítunk ki – lokális végponti megszakítással. Ezért, ez a motorblokkolási pont hozzáférhetetlen marad és külső megtáplálás esetén is indíthatatlan marad a motor.

A CARPROTECT végponti analóg motorblokkolási pont kialakítása nem veszélyezteti a jármű gyári garanciáját mégis úgy védi autóját, mint egy áthatolhatatlan pajzs.

Az automatikus rablásvédelmi funkció aktiválódik. Ha menet közben (pl. piros lámpánál várakozva, járó motorral) történik rablási kísérlet, akkor bármelyik ajtó kinyitására azonosítás kérési folyamat indul (PIN kód megadása), ami ha elmarad, vagy sikertelen, akkor a védelmi rendszer automatikusan lezárja a motorháztetőt és megfelelő figyelmeztetés után leállítja az autó motorját.
Mindez, extra védelmet nyújt egy hagyományos autóriasztó rendszerhez képest.
Krízishelyzetben a védelmet átveheti a manuális rablásvédelmi funkció. Ha a rabló a PIN kód megadására kényszerítik Önt, lehetősége van a PIN kód helyett a rabláskód beütésére. Ez, aktiválja az előbb leírt automatikus rablásvédelmi funkciót.
A lezárt motorháztetőt csak a tulajdonos tudja újra kinyitni.
A motort csak a tulajdonos tudja újra indítani.
Megtéveszthetetlen kódpados tulajdonos beazonosítást alkalmazunk, ami sokkal biztonságosabb, mint bármilyen más azonosítási rendszer, mivel a PIN kód csak a tulajdonos fejében van.

 

Vissza a kezdőlapra…