CARPROTECT MINDEN, AMI GÉPJÁRMŰVÉDELEM!Mik azok, amikben a CARPROTECT gépjárművédelem egyedülálló a gépjárművédelem piacán?

 

 • Ár-érték garanciát vállalunk a termékünkre. A CARPROTECT gépjárművédelmi rendszerek ár-érték aránya egyedülállóan kedvező a gépjárművédelmi rendszerek piacán. Rendszereink megbízhatósága, rendkívül erős védelme, gazdag biztonságtechnikai felszereltségük és a változtatható funkciók eszköztára messze felülmúlja, a versenytársak kínálatát, mind értékben, mind kedvező árában. Ezért vállalunk ár-érték garanciát!
 • Kijátszhatatlan kódpados tulajdonos beazonosítást használunk és nem lemásolható, szabotálható és ellopható rádiófrekvenciás eszközöket (pl. távirányító, közelítő kártya stb).
 • Elektromechanikus motortérzárral lezárjuk a motorháztetőt, így az autótolvajok számára hozzáférhetetlen biztonsági zónát hozunk létre a motortérben.
 • A kinyithatatlan motorháztető alatt alakítjuk ki a CARPROTECT végponti analóg motorblokkolást és ide szereljük be a CARPROTECT elektronikákat is.
 • Havidíjmentes távfelügyelet. A gépkocsijába szerelt CARPROTECT komplex gépjárművédelmi rendszer riasztást kiváltó eseménykor közvetlenül és azonnal Önt hívja (HÍVÁSRIASZTÁS) mobiltelefonján. A kapcsolási díj minden mobilszolgáltatónál ingyenes. Részletek...
 • A CARPROTECT rendszere a BreakGuard funkciójának köszönhetően, felismeri ha a jármű környezetében szándékosan zavarják a GSM vételt és erre a helyszínen azonnali riasztással válaszol.
 • A CARPROTECT járművédelmi rendszer rendkívül erős és fejlett védelmet biztosít a gépkocsinak és tulajdonosának, mert rendelkezik az alapvető biztonságtechnikai szempontokkal.
 • A CARPROTECT járművédelmi rendszer működése legalább annyira testre szabható, egyéni igények szerint, mint egy okostelefon.  A kódpadon, a PUK kóddal védett PROGRAMBÁZISBA belépve minden funkció egyenként ki és bekapcsolható, illetve sok funkciónál több féle működési mód között lehet választani. Minden felhasználó saját működési profilt alakíthat ki, amit bármikor újra és újra, az éppen aktuális helyzetnek megfelelően megváltoztathat. Részletek....
 • Hasonló tervezői szemlélet jellemzi a TIM-HIM2-B GSM/GPRS modult és az új TIM-HIM3 GSM/GPRS/GPS mudult Új modulis, amelyeknek funkcióit SMS-ben lehet távolról ki és bekapcsolni,valamint lehetőség van parancs SMS üzenetek küldésére, amelyekre a járművédelmi rendszer különböző műveleteket haj végre, illetve az Ön parancsára, különböző működési mód között választ. Ezen felül Ön, mobiltelefonjáról adat lekérdező SMS üzenetet küldhet, melyre a járművédelmi rendszer pontos és részletes biztonsági és riasztási adatokat küld vissza Önnek. Részletek...
 • Az új TIM-HIM3 GSM/GPRS/GPS mudult képes érzékelni a GPS műhold vétel szándékos zavarását, amelyre riasztási folyamatot indít.
 • Több, egymástól független, távoli segítségnyújtást támogató rendszer, funkció és technológia  →  CARPROTECT asszisztencia...

 

CARPROTECT komplex gépjárművédelmi rendszer és a hagyományos autóriasztók biztonságtechnikai összehasonlítása...


A felsorolt kiemelkedő tulajdonságokon kívül további részleteket olvashat még több hasznos funkcióról a mindenre kiterjedő CARPROTECT járművédelmi rendszer használati utasításában…


Irány a kezdőlap...